• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Rusya-Ukrayna savaşı… Fotoğraflar yeni paylaşıldı, Rus ordusu sivilleri böyle öldürmüş

Ukrayna İçişleri Bakanlığı bugün yeni fotoğraflar yayınlayarak Sumyde sivillere yönelik hava saldırısının detaylarını paylaştı

Yayınlanan fotoğraflar ve yapılan açıklamalarda Rus hava kuvvetlerinin Sumydeki insani koridora saldırdığı ve 21 sivili öldürdüğü belirtildi.
Yapılan paylaşımda Rus hava saldırısında 2si çocuk olmak üzere en az 21 sivilin öldüğü belirtildi. Yetkililer bölgede arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve cansız bedenlere ulaşıldığını açıkladı.
Sivillerin yoğun yaşadığı bir bölgeye düzenlenen saldırı ile ilgili Sumy Savcılığından resmi bir açıklama geldi. Açıklamada Suminin Romenska ve Spartaka sokaklarına hava saldırısı düzenlendiği ve bu saldırı kapsamında 21 insanın cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.
Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da belirtildi. Sosyal medya üzerinden yapılan resmi açıklamada, Romenska Caddesindeki 27 numaralı bina ile Spartaka Cadddesindeki binalar kısmen zarar gördü. Ölenler arasında iki de çocuk var denildi.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: