• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Rusya’ya yönelik yaptırımlar genişliyor: ‘Rus oligarkların çocukları İngiliz okullarından atılsın’

İngilterede Muhafazakâr Parti milletvekilleri, Ukraynadaki savaşı sona erdirme baskısını artırmak için Rusyaya yönelik yaptırımların genişletilmesi konusunda baskıyı artırdı.
Toryler olarak da bilinen Muhafazakâr Parti milletvekilleri, Rus oligarklarının çocuklarının İngilterenin en iyi devlet okullarından atılması gerektiğini ifade etti.
Eton, Westminster ve Harrow gibi süper zengin Rusların tercih ettiği özel okulların düşmanlarımız tarafından bir silah olarak kullanıldığı konusunda açıklamalar yapıldı.
ÇOCUKLARI RUSYAYA GERİ GÖNDERİN
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putine yakın Rus oligarkların cezalandırılması konusunda bir süredir kendi partisi ve muhalefet partileri tarafından baskı altında tutuluyor. Muhafazakar Parti milletvekilleri, Vladimir Putinin süper zengin ahbaplarının ayrıcalıklı yaşam tarzlarını daha da kısıtlamak için bu kişilerin çocuklarının İngiliz okullarından uzaklaştırılması gerektiğini savundu.
İngilterede muhafazakar milletvekili Nickie Aiken, Daily Maile yaptığı açıklamada, Hükümete sadece ekonomik yaptırımlarla yetinmemesi için çağrıda bulunuyorum. Kremline yakın Rusların İngilterede okullarda okuyan çocukları evlerine Rusyaya gönderilmelidir. dedi. Aiken, Bu insanlar servetlerinin ve kendilerine satın aldığı yaşam tarzlarının tadını çıkarıyor ve birçoğu servetlerini Rus halkından çaldığı haksız kazançlarından oluşturuyor. dedi.
UKRAYNALI ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN NEDEN OLİGARKLARIN ÇOCUKLARI LÜKS İÇİNDE YAŞASIN*
Aiken sözlerini, Ukraynalı çocuklar öldürülürken neden Putinin yandaşlarının çocukları bu ülkede eğitimden yararlansın? Rus halkını, İngiliz hükümeti tarafından yaptırım uygulanan Putini destekleyenlerden ayırmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Anne babaların günahlarının çocuklara ödetilmemesi gerektiğini kesinlikle kabul ediyorum ama Ukraynada hayatları için bodrumlarda saklanmış çocuklar var ve babalarını bir daha asla göremeyebilecek çocuklar var. dedi.
Muhafazakar milletvekili, Putinin yandaşlarının çocukları, okullarımızda dünya standartlarında bir eğitim olarak görülen eğitimden faydalanıyorsa, bu konuda net bir mesaj vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Putini destekleyenlerin aileleri de bir bedel ödemeli. ifadelerinde bulundu.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: