• +90 216 606 3 CHP(247)
  • bilgi@chpgenc.com
  • 09:00-22:00

Elon Musk, Putin’e meydan okudu: Teke tek kapışalım

Tesla ve SpaceX CEOsu dünyanın en zenginlerinden Elon Musk, bugün attığı bir tweet ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putine meydan okudu.
Musk, Putinin adını Rusça yazarak, Vladimir Putini teke tek mücadeleye davet ediyorum’ dedi, Bahisler Ukraynaya diye ekledi.
Musk paylaşımında Putinin adını Rusça, Ukraynayı ise Ukraynaca yazdı.

Milyarder iş insanı Elon Muskın paylaşımına 1 saat içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı.
Twitterda ses getiren bu hamlesinin ardından, Kremlinin hesabını etiketleyerek, Kabul ediyor musun? diye sordu.
Bir başka tweette ise Netflixin en çok izlenen yapımlarından Narcostan bir görüntü paylaşan Musk, Netflix, siyah Ukraynalı bir adamın transseksüel bir Rus askerine aşık oluşu hakkında bir film yapmak için savaşın bitmesini bekliyor. ifadelerinde bulundu.
Elon Musk, geçen hafta Ukrayna´nın internet altyapısının kesintiye uğramaması için Starlink uydu terminalleri göndermişti. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de geçtiğimiz haftalarda Musk ile görüştüğünü açıklamış, Ukraynayı sözleri ve eylemleriyle desteklediği için ona minnettarım. Gelecek hafta, yok edilen şehirler için başka bir Starlink sistemi grubu alacağız demişti.
aip2(‘pageStructure’, {“pageType”:”other”,”pageCategory”:”sozcu”,”pageIdentifier”:””}, ‘https://www.sozcu.com.tr/tools/sitemaps/x/feed_category_news.php’);var aip2_pageCategory = “sozcu”;

Paylaşın: